Атака дронів на Москву і “мова жестів”. Один впав за 3 км від резиденції Путіна в Ново-Огарьово


10:4330.05.2023

Війна прийшла на Рубльовку. В епіцентрі атаки дронів опинилися маєтки путінської еліти. Федеральне ТБ про атаку майже не повідомляє.

Про це пише канал Можем объяснить.

В ефірі федеральних телеканалів практично нічого не повідомляють про наймасштабнішу від початку війни атаку дронів на столицю і найближче, зауважив “МО”. “Россия-24” наголошує на тому, що будівлі незначно пошкоджені, а всі безпілотники “придушені”. Телеканали не перервали свої ефіри на спеціальні випуски новин, в ефірі “России-24” немає спеціальної плашки з написом “срочно” – як зазвичай відбувається під час надзвичайних подій.

Ймовірно, це була психологічна атака, причому на місця, населені путінською елітою. У Москві – це престижні південно-західні мікрорайони. У Підмосков’ї – Рубльовське шосе і його околиці, де живуть наближені до Путіна олігархи і чиновники.

Атака дронів на Москву і "мова жестів". Один впав за 3 км від резиденції Путіна в Ново-Огарьово 1
Атака дронів на Москву і "мова жестів". Один впав за 3 км від резиденції Путіна в Ново-Огарьово 3

Один із дронів упав у селищі Іллінське – всього за 3 кілометри від резиденції президента Путіна в Ново-Огарьово.

У селищі Знам’янське – маєток у путінського друга Геннадія Тимченка. Сусіди олігарха: з одного боку – резиденція прем’єр-міністра Михайла Мішустіна “Горки-9” і колишній зять президента Росії Кирило Шамалов, з іншого – батько губернатора Московської області, сенатор Юрій Воробйов і міністр оборони Сергій Шойгу.

Поруч із селом Жуковка в КП “Іллінське поле” стоять один навпроти одного особняки найближчих друзів Путіна братів Аркадія і Бориса Ротенбергів. А по сусідству будинок коханки Шойгу Олени Шебунової. У селищі “Ландшафт” будинок у Сергія Кирієнка. У Барвисі будинок у Ігоря Сєчіна. Колишньою дачею Мікояна володіє глава Росгвардії Віктор Золотов.

В Архангельському будинок у глави Конституційного суду Валерія Зорькіна, який днями приніс Путіну мапу Європи, де не було України (потім виявилося, що вона присутня).

Один безпілотник прямував у селище Власиха – там розташований штаб і центральний командний пункт Ракетних військ стратегічного призначення.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube