Очікують “загострення ситуації”: лукашенко збирав силовиків


20:0802.05.2023

Самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко скликав нараду силового блоку з питань безпеки та охорони державного кордону. Йому доповіли, що очікують ймовірного “загострення ситуації”, повідомляє опозиційне ЗМІ білорусі “Наша ніва”, пише УНН.

“Ми не могли перенести зустріч: обставини змушують нас реагувати на ситуацію, яка складається. Тому було доручено уряду, силовому блоку підготувати серйозні заходи на кордоні з метою недопущення на територію Білорусі різного роду диверсантів. Останнім часом такі випадки почастішали. Тому я хотів би почути вичерпні пропозиції щодо контрзаходів”, – сказав Лукашенко.

Засідання, як повідомляють державні ЗМІ, відбувалося під грифом “абсолютної секретності”. На ньому доповідали голова кдб, міністр внутрішніх справ і голова прикордонного комітету білорусі.

Зокрема, голова комітету державної безпеки білорусі іван тертель заявив, що, за даними розвідки, нібито “прогнозується значне загострення оперативної обстановки, яка складається навколо білорусі”.

Лукашенко періодично збирає силовий блок і обговорює “загрозу біля кордонів”.

Читайте: Чи розірве Україна дипвідносини з Білоруссю після зустрічі Лукашенка з Пушиліним і питання “Ну, как у нас там на фронте” (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube