Резніков пояснив зволікання з рішенням про літаки


07:1001.05.2023

Партнери України розуміють, що після передачі літаків, потрібен буде час на їх підготовку та навчання пілотів, а також треба буде й надалі підтримувати їх в належному стані. Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв’ю, пише Кореспондент.

“Все, що неможливо сьогодні, буде можливим завтра. Iris-T, Samp-T, NASAMS, Crotale, все це служить, захищає наше небо. Тому і літаки також будуть, четвертої генерації плюс-плюс, однозначно”, – запевнив урядовець.

Чиновник пояснив, з якої причини партнери зволікають з постачанням літаків в Україну. На його думку, прийнявши рішення дати літаки бойові, треба також дати час на їхню підготовку, перевірку технічного стану та навчання українських пілотів.

На цьому все не закінчиться, партнерам й надалі треба буде підтримувати літаки у належному стані, а також забезпечувати їх зброєю: бомбами та ракетами, додав Резніков.

“Це дуже недешева історія. Це найдорожча історія. Вони свідомо та відповідально хочуть дійти до фінішу цього марафону, а саме до перемоги України”, – додав голова Міноборони України.

Читайте: Caesar від Данії заступили на бойове чергування – Резніков



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube