14 європарламентарів отримали квитки на перші потяги до українського Криму


09:1001.04.2023

14 європейських парламентарів отримали квитки на перші потяги до українського Криму та листи з історіями спротиву на тимчасово окупованому півострові від активістів “Жовтої стрічки”. Про це інформує УНН посилаючись “Укрзалізницю”.

Цитата

“28 березня рух громадського спротиву “Жовта стрічка” передав представникам Європейського парламенту квитки на майбутні перші залізничні рейси до деокупованого півострова та листи від українських та кримськотатарських активістів і лідерів думок із розповідями про опір російським окупантам у Криму”, – йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що один з листів, який отримала європарламентарка з Польщі Анна Фотига, написаний провідницею пасажирських вагонів “Укрзалізниці”, яка народилась і працювала в Криму. Серед адресаток також голова Європейського парламенту, Роберта Мецола, яка відвідувала Україну саме залізницею, повідомляє компанія.

“Підтримка європарламентарів надзвичайно важлива не лише для українців, а й для киримли (кримських татар), для яких півострів є єдиним домом. Квитки та листи, які отримали європейські парламентарі у Брюсселі, повинні стати потужним голосом кримського опору не лише для дипломатів, а й для звичайних жителів європейських країн”, – наголосили в “Укрзалізниці”.

Читайте: Укрзалізниця призначила додаткові поїзди з Києва – вже з цих вихідних і до Великодня



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube