Після ордера в Гаагу в Росії розпочався кастинг на лідера, – Юсов (ВІДЕО)


11:5123.03.2023

Ні в путінського режиму, ні в окремих башт Кремля впевненість уже не та. Кастинг на місце лідера Росії вже почався.

Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) Андрій Юсов.

“І саме тому ми бачимо й ознаки публічних сварок, зокрема аж до ненормативної лексики, коли Пригожин останніми словами обзиває Шойгу та інших російських воєначальників. І військкорів, які часто від рук відбилися, і Гіркін, який собі дозволяє вже так званого царя безпосередньо критикувати і обзивати останніми словами. Це зовнішні прояви”, — сказав він.

Також, за словами представника ГУР МОУ, є і внутрішні прояви.

“Багато представників російського бізнесу, провладні еліти намагаються виходити, скажімо так, на треті сторони, щоб гарантувати безпеку собі після повалення і після зміни режиму в Росії. І розуміють, що це неминуче. У геополітичному плані Росія програла й ослабла, і більше ніколи не претендуватиме на роль супердержави, наддержави. І зокрема, це прекрасно розуміють скрізь — і на Заході, і на Сході. І навіть, безумовно, і в Китаї, який і свій зиск від Росії, що слабшає, також отримує. Тому це розуміють усі. І такі контакти відбуваються останнім часом досить активно. Ба більше, ми можемо стверджувати про те, що, в принципі, вже йде кастинг на роль лідера після Путіна, і цей кастинг уже йде не від Путіна безпосередньо. Зокрема, після видачі ордера на арешт активно шукають заміну, але таку компромісну, яка могла б зберегти й майно, і свободу все-таки для чинних представників режиму. Думаю, що так зрештою не вийде”, — розповів Юсов.

Представник української розвідки прокоментував візит лідера Китаю Сі Цзіньпіна до Москви.

“Ми точно можемо припустити, що китайський лідер приїжджав для того, щоб зміцнити позиції своєї країни на території так званої РФ, більша частина якої в історичному контексті не так давно була частиною Китаю. Далі ми можемо проаналізувати й спрогнозувати: Китай — це потужна геополітична сила, яка мислить довгими категоріями. Це не рік, не два, а десятиліття. І чекати вміють, і готуватися вміють. І, безумовно, Росія, яка слабшає, зокрема в інтересах багатьох міжнародних гравців”, — резюмував Андрій Юсов.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube