МЗС України відповіло на хамство грузинської влади, Арахамія заявив, що є краплі для її прозріння


15:4813.03.2023

В МЗС у відповідь на заяви керівництва уряду і парламенту Грузії щодо України заявили, що грузинська влада не там шукає ворогів.

Про це йдеться у коментарі речника МЗС Олега Ніколенка на його сторінці у Facebook.

“Майже дослівно повторюючи тези російської пропаганди, представники грузинської влади звинуватили Україну в підготовці державного перевороту в Грузії, втягуванні її у війну з Росією, надсиланні сил для розпалювання громадянської війни” – зазначив він.

“Ми категорично відкидаємо подібні інсинуації, які не мають нічого спільного із реальністю. Не там шукає ворога грузинська влада” – заявив Ніколенко.

Разом з тим він висловив переконання, що заяви грузинських політиків не зможуть похитнути міцні відносини дружби українського та грузинського народів.

“Ми високо цінуємо підтримку грузинів в той час, коли українці борються за свою незалежність. Зі свого боку, Україна була і залишатиметься другом грузинського народу, якому бажаємо не зупинятися в розбудові європейського майбутнього” – зазначив речник МЗС.

В той же час Давид Арахамія у своєму Телеграмі написав, що і прем’єр Грузії може прозріти, якщо будуть опубліковані рахунки та транзакції його оточення.

МЗС України відповіло на хамство грузинської влади, Арахамія заявив, що є краплі для її прозріння 1
МЗС України відповіло на хамство грузинської влади, Арахамія заявив, що є краплі для її прозріння 3

Нагадаємо, у неділю прем’єр Грузії Іраклі Гарібашвілі закликав президента України Володимира Зеленського та українських політиків утриматися від втручання у внутрішні справи його країни, а займатися своєю. Також він назвав українських політиків невдахами.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube