Зеленський сказав CNN, за яких обставин зустрінеться з путіним


09:2809.03.2023

Президент України Володимир Зеленський наразі не може уявити ситуацію, за якої він міг би зустрітися з російським лідером Володимиром Путіним.

“У нас немає жодних обставин для розмови з президентом Російської Федерації, тому що він не дотримується свого слова”, – сказав Зеленський в інтерв’ю телеканалу CNN Вольфу Блітцеру, відповідаючи на запитання, що потрібно зробити, щоб організувати таку зустріч.
“У нас немає ніякої довіри до нього”, – додав Зеленський.
“Росія повинна покинути нашу територію. І після цього ми з радістю приєднаємося до дипломатичних інструментів. Для цього ми можемо знайти будь-який формат з нашими партнерами одразу після цього”, – сказав Зеленський.
Особисте життя: Український лідер також розповів про те, як він та його сім’я справляються з війною, яка триває вже другий рік.

“Моя дочка вступила до університету і навчається там, а мій син відвідує школу в Україні, – сказав він. “Вони обидва в Україні. Вони дуже схожі на інших українських дітей. Ми живемо з сиренами”.

“Ми хочемо перемоги. Ми не хочемо звикати до війни, але ми звикли до викликів. Всі хочуть одного – щоб війна закінчилася”, – сказав він.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube