В Москві вбили творця вакцини “Супутник V” – внаслідок сварки з проститутом (ФОТО)


08:0204.03.2023

За даними журналістів, Олексій Змановський та вчений Андрій Ботіков посварилися через вид та обсяг сексуальних послуг. Суд у Москві відправив чоловіка під варту до 2 травня.

Хорошевський суд Москви в РФ заарештував до 2 травня Олексія Змановського, якого звинувачують у вбивстві одного із творців російської вакцини “Супутник V” Андрія Ботікова. Про це у п’ятницю, 3 березня, повідомило агентство РІА Новини із посиланням на пресслужбу суду.

“Суд задовольнив клопотання слідчого про обрання щодо Олексія Змановського запобіжного заходу у вигляді взяття під варту”, — розповіли в суді.

В Москві вбили творця вакцини "Супутник V" - внаслідок сварки з проститутом (ФОТО) 1
В Москві вбили творця вакцини "Супутник V" - внаслідок сварки з проститутом (ФОТО) 3
Олексій Змановський у суді
Олексій Змановський у суді

За даними Слідчого комітету РФ, напередодні, 2 березня, Змановський, перебуваючи у квартирі Ботікова на вулиці Рогова, посварився з ученим та задушив його ременем.

Як пише інтернет-видання Mash, 29-річний Змановський — уродженець Калуги, у Москві він надає сексуальні послуги чоловікам за матеріальну винагороду. Імовірно, він посварився з ученим, що запросив його додому, через обсяг і вид інтиму. Як стверджує ЗМІ, після вбивства Змановський обікрав Ботікова.

На тілі загиблого знайшли кілька ножових поранень та саден, а також сліди задушення.

За інформацією журналістів, Змановський має співучасницю — 18-річну подругу Ольга Дубойську, яка також приїхала до столиці РФ з Калуги. Вона чекала на чоловіка в під’їзді будинку. Дівчину також затримали.

Під час допиту у поліції чоловік повністю визнав провину. РИА Новости пише, що Змановського вже притягали до кримінальної відповідальності за тяжкий злочин.

Обвинуваченому у вбивстві загрожує до 15 років позбавлення волі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube