Кадиров звинуватив Україну і Європу в…непідтримці боротьби за незалежність Ічкерії (ВІДЕО)


13:5731.01.2023

Лідер Чечні Рамзан Кадиров звинуватив Україну і Європу в тому, що вони не допомогли чеченцям воювати за незалежність Ічкерії у 90-і роки. Так Кадиров прокоментував заяву прем’єра Польщі Матеуша Моравецького про підтримку Ічкерії.

«Де ви були, коли ми воювали за Ічкерію, коли ми відстоювали незалежність? Чому європейські держави, зокрема Україна, не підтримали нас? І тепер ви вирішили підтримати неіснуючу державу», – висловився Кадиров.

За його словами, як окрема держава Чечня нібито не може існувати, бо вона «не зможе прогодувати своє населення». Тож, хоч Кадиров і хоче, аби Чечня була незалежною, цьому перешкоджає економічна залежність від Росії.

«Сьогодні, як би ми не хотіли окремої держави, ми ніяк не можемо існувати, бо півтора мільйона населення треба годувати, одягати, взувати. Нам це не потягнути», – пояснив путінський прихвостень.

Нагадаємо, що Ічкерією називали проголошену в 90-х роках незалежною від Росії державу, яка припинила своє існування під час Другої російсько-чеченської війни, і тепер ця територія називається Чечнею.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube