Скандал з львівським патрульним начальником через перепустку для коханої обернувся курйозом – вона несправжня (ВІДЕО)


21:0323.01.2023

Як повідомляло сьогодні ІншеТВ, у Львові скандал, який поширився на всю Україну, – там Голова патрульної поліції подарував перепустку на проїзд через пл.Ринок, закриту для проїзду, своїй дівчині. Його відсторонили (ВІДЕО)

Потім мер Львова Андрій Садовий прокоментував цей скандал, і виявилось, що відсторонений голова патрульної поліції Львова обманув свою подругу.

Як повідомив Садовий, ця перепустка вже застаріла. Ймовірно, поліціянти пропустили б її там, де іншим їздити заборонено, але є нюанси.

«Така форма перепустки була два роки тому. Сьогодні зовсім інші перепустки. Знаю, що поліція все це розслідує. Може поліція десь і пропускала би, але це форма дворічної давнини. Ми постійно міняємо кольори, щоб не було підробок. Жартівник, прикольно», – сказав Садовий у коментарі ТСН.

Цю інформацію офіційно підтвердили в мерії.

Нагадаємо, перепусткою на проїзд пішохідною площею Ринок у Львові, дівчина зухвало похвалилася в мережі. Вона заявила, що тепер «можна ви*обуватися на своєму мерсі». 

Обставини, за яких Роман Пилипенко мав право оформити  на свою дівчину червону перепустку невідомі. Право проїзду пішохідною зоною у Львові мають лише мешканці, зареєстровані на площі Ринок (зелені перепустки), а також підприємці – власники транспортних засобів, яким надається право в’їзду на платній основі для розвантаження товарів, продуктів, вивезення будівельного сміття тощо (мають жовті перепустки).

Таким чином він подарувати їй, наприклад, сувенірні $100 – з таким же результатом.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube