В очікуванні українських ударів в Москві та біля резиденції Путіна встановлюють “Панцирі С-1”, ближче до околиць – ЗРК С-400 (ФОТО, ВІДЕО)


17:4220.01.2023

Війна прийшла в головне місто рф. Одразу кілька комплексів, упізнаних як ЗРПК “Панцир С-1”, були помічені на дахах будівель у центрі Москви. Їх можна використовувати для відбиття можливих атак українських дронів невеликих розмірів.

Про оброну Москви-2023 розповідає російське опозиційне видання “Можем объяснить“.

Три такі комплекси помічені в центральних районах столиці. Перший зафіксували на будівлі міністерства оборони на Фрунзенській набережній, другий – на даху газетної друкарні біля метро 1905 року (за сотні метрів від Будинку уряду). Третій – на адміністративній будівлі в Тетеринському провулку на Таганці.

Ще один “Панцир-С1” встановили в найближчому Підмосков’ї, біля селища Заріччя, за 10 кілометрів від резиденції Путіна Ново-Огарьово. Як стверджує канал “Сирена“, відео було знято ще 6 січня.

Минулого тижня з’явилися фото і відео ЗРК С-400 – у спальних районах столиці. Вони були помічені на території парку “Лосиний острів” – для їх розміщення там навіть вирубали дерева, а також на дослідних полях Тимірязєвської академії. У С-400 – дальній радіус, вони вражають літаки і ракети та великі дрони, якщо ті запустять з території Москви. Ймовірно, “Панцирі” перехоплюватимуть об’єкти, які не змогли збити С-400.

В очікуванні українських ударів в Москві та біля резиденції Путіна встановлюють "Панцирі С-1", ближче до околиць - ЗРК С-400 (ФОТО, ВІДЕО) 1
В очікуванні українських ударів в Москві та біля резиденції Путіна встановлюють "Панцирі С-1", ближче до околиць - ЗРК С-400 (ФОТО, ВІДЕО) 5

Військовий експерт Юрій Федоров в інтерв’ю “МО” підтвердив, що новітні українські дрони здатні долетіти до Москви і вразити цілі в столиці – раніше їх використовували для атак на сусідню з Москвою Калузьку область і на Саратовську, де розбомбили військовий аеродром в Енгельсі.

До речі, в Офісі президента України теж відреагували на ці події.

В очікуванні українських ударів в Москві та біля резиденції Путіна встановлюють "Панцирі С-1", ближче до околиць - ЗРК С-400 (ФОТО, ВІДЕО) 3
В очікуванні українських ударів в Москві та біля резиденції Путіна встановлюють "Панцирі С-1", ближче до околиць - ЗРК С-400 (ФОТО, ВІДЕО) 6


© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube