Пєсков оцінив перспективи переговорів з Україною


15:2911.01.2023

Росія завжди була готова вирішувати проблеми шляхом переговорів, лицемірно стверджує Дмитро Пєсков.

У Кремлі поки що не бачать перспективи мирних переговорів з Україною. Про це сказав речник президента Росії Дмитро Пєсков на брифінгу, пише Кореспондент.

“В умовах, коли закон України забороняє президентові України вести з нами будь-які контакти або вести з нами діалог, і в умовах, коли західники явно не схильні дозволяти Києву якусь гнучкість у цьому питанні, говорити про те, що є якісь перспективи, наразі не доводиться”, – сказав речник Кремля, коментуючи заяви глави МЗС Туреччини Мевлюта Чавушоглу про те, що Росія висловлює готовність до переговорів з Україною.

Пєсков також заявив, що “Росія завжди була готова вирішувати проблеми шляхом переговорів”.

“І президент Путін неодноразово говорив, що ми, як і раніше, зберігаємо цю готовність. Безумовно, досягнення наших цілей мирними, політико-дипломатичними шляхами є найкращим варіантом”, – зазначив він.

Прес-секретар глави держави погодився з тим, що доти, доки в Україні діє законодавча заборона на переговори з Росією, ведення переговорів неможливе.

“Ну, звичайно”, – сказав він, відповідаючи на відповідне питання.

Читайте: Росія не виявляє жодних ознак готовності завершити розв’язану нею війну в Україні шляхом переговорів – Білий дім



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube