В Кремлі шамани вже не в моді, в фаворі старці і…мобілізація


13:5409.01.2023

Не всі губернатори в Росії стежать за модою і останніми тенденціями в окультному середовищі. Участь деяких губернаторів, а такий був не один, у шаманських обрядах свідчить тільки про те, що інформація, яка надходить з оточення президента, дуже дозована і доходить до регіонів із великим запізненням.

Про це пише Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами з кремлівських кабінетів.

Губернатору Мурманської області Чибісу не повідомили, що спілкування з шаманами в кремлівських колах уже досить давно вважається моветоном, а співак на прізвисько shaman – це непорозуміння. Нині у фаворі у президента Росії “православні старці”. Саме зі старцем Євлампієм, якого ангажував у Святвечір для Путіна його найкращий друг Юрій Ковальчук, президент у ніч перед Різдвом провів близько двох годин. Євлампій провів для Путіна обряд, який, за запевненнями “старця”, повинен відновити здоров’я і додати сили президенту, а також переломити ситуацію і вивести лідера Росії переможцем у всіх торішніх починаннях.

Оскільки Євлампій проводив “обряд” із застосуванням колючих і ріжучих предметів, він перебував від Путіна на безпечній відстані, і в приміщенні були присутні троє співробітників ФСО, які забезпечують безпеку президента. Консультацію після обряду Євлампій проводив уже наодинці з Путіним. Про що шепотілися старець і напівтруп поки не зрозуміло. Попрощавшись із Євлампієм, президент вирушив до опочивальні. За словами очевидців, на вихідних Путін був дуже задумливий і, мабуть, чимось спантеличений. Варто зазначити, що Євлампій “гостював” у бункері у президента кілька днів.
У неділю в другій половині дня президент провів нараду в режимі відеозв’язку з представниками керівництва силового і військового блоків. Із заяв, зроблених Путіним під час наради, випливає, що він упевнений у необхідності повноцінної мобілізації, “інакше війну не виграти”, продовження мобілізаційних заходів має стартувати 18 січня і перші два тижні носитиме прихований характер.

Щодо закриття кордонів, президенту сподобалася пропозиція керівництва ФСБ закликати в рамках мобілізації людей, яким виїзд уже заборонено, переважно “аліментників”. Президент наголосив на перевагах такої ініціативи: по-перше, колишні дружини і діти будуть забезпечені завдяки відрахуванням з грошового забезпечення мобілізованих, а по-друге додаткових заборон вводити не треба, не дратуючи зайвий раз інформаційне середовище.

Заборону на виїзд за кордон буде запроваджено разом з оголошенням воєнного стану, за словами президента, це повинно статися ближче до річниці початку воєнних дій в Україні. Путін окремо звернувся до керівництва силового блоку з розпорядженням не допускати будь-яких акцій, мітингів і масових заходів із політичним підґрунтям, зокрема й на підтримку чинної влади, до його особливого розпорядження. Також президент розпорядився підготувати і провести навчання з евакуації керівництва країни на випадок ядерної війни.

Подібні навчання проходили торік, цього року вони мають бути масштабнішими.
Наприкінці наради Путін сказав, що треба готуватися до “великих подій”, які відбудуться цього року, при цьому не уточнив, що саме він має на увазі. Учасники наради відзначили блідий колір обличчя, часті покашлювання і втомлений вигляд президента.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube