Путіну привели чергового старця, готують обряд на Різдво


11:3205.01.2023

Про це пише Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами з кремлівських кабінетів.

-Вчорашній день президента Росії Володимира Путіна був ознаменований двома подіями. По-перше, Путін прилюдно відправив у неймовірно довгу і, ймовірно, захопливу подорож фрегат “Адмірал Горшков”. Фрегат оснащений, за новітнім словом президента, парою “цирконів”, здатних на швидкості, що перевищує швидкість думки хворого на Паркінсон Путіна, подолати будь-які засоби ППО і завдати нищівного удару по світовому імперіалізму. У хворих фантазіях Путіна фрегат “Адмірал Горшков” має налякати всіх, хто не злякався його передвоєнних ультиматумів кінця 2021 – початку 2022 років. Єдиний невикористаний ним козир – ядерна зброя, залишається останнім аргументом у протистоянні Путіна з цивілізованим світом, і він буде блефувати, погрожуючи знищити світ, до кінця.

Використання Путіним ядерної зброї будь-якої потужності, в будь-якому вигляді, на території будь-якої суверенної держави означатиме кінець Путіна як політичний, так і фізичний. Відправляючи в подорож фрегат, президент Росії проводить, здавалося б, рятівний ритуал. Але всі без винятку, кому адресований сигнал, розуміють, що це “фуфло”, і на це вже ніхто і ніколи не купиться.
Друга подія вчорашнього дня ще більш значна для Путіна, ніж гра в кораблики. Найкращий друг Юрій Ковальчук, який помирився з Путіним, притягнув у бункер президенту чергового пройдисвіта, якого відрекомендував як “православного старця”, який творить чудеса.

Ковальчук є провідником президента у світ “надприродного”, просвіщаючи і стимулюючи Путіна до ухвалення вигідних для нього (Ковальчука) рішень, за допомогою тих, хто видає себе за старців, шаманів, магів, ворожок, ясновидців, різного роду пройдисвітів, яких він повністю контролює.

Прибравши зі свого шляху Шойгу, який повністю дискредитував себе і своїх друзів-шаманів перед президентом, Ковальчук фактично отримав монополію доступу “містиків” до Путіна. Свіжоприбулий у бункер до президента старець проведе обряд для Путіна у Святвечір (увечері 6 січня, напередодні православного Різдва). Обряд покликаний переломити ситуацію і принести Путіну Велику Перемогу і, звісно, зміцнити здоров’я президента Росії, яке погіршується. Так само “старець” пообіцяв після обряду назвати ключові події з датами для Путіна.
Володимир Путін, будучи президентом Росії, володіючи ядерним арсеналом, є по суті звичайним забобонним мракобісом. Країною керує непрохідний ідіот, який радитиметься зі “старцем”, коли проводити мобілізацію і оголошувати воєнний стан. Нагадаємо, що пенсійну реформу і війну він розпочав після “консультацій із шаманом”, і це, на жаль, не жарт, – пише Генерал СВР.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube