Після Макіївки. Вдови Росії вимагають масштабної мобілізації, а в Самарі ходять з прапорами (ВІДЕО)


19:1603.01.2023

Російські вдови, чоловіки яких загинули на війні в Україні, звернулися до Путіна з проханням провести масштабну мобілізацію та не випускати чоловіків з Росії за кордон. Відповідне звернення вони опублікували у своєму телеграм-каналі.

Після Макіївки. Вдови Росії вимагають масштабної мобілізації, а в Самарі ходять з прапорами (ВІДЕО) 1
Після Макіївки. Вдови Росії вимагають масштабної мобілізації, а в Самарі ходять з прапорами (ВІДЕО) 3

Вдови окупантів зауважили, що вони «не ховали за своїми спідницями чоловіків» та «готові на все заради великої перемоги». На їхню думку, мобілізація вкрай необхідна, адже «проти Росій об’єдналося світове зло».

«І ми просимо нашого президента Володимира Володимировича Путіна дозволити армії Росії провести масштабну мобілізацію, яка буде відповідати тій ситуації, що склалася на наших кордонах. У Росії десятки мільйонів чоловіків призовного віку – нам є, на кого спертися і з ким зустрічати ворога. Але що зможуть наші чоловіки, сидячи у себе вдома, без умілого командування, постачання та обмундирування? Мобілізація – це те, що дасть можливість врятуватися», – йдеться у дописі.

Жінки переконані, що мають право вимагати від керівництва РФ заборону на виїзд за кордон для усіх чоловіків, бо їхні чоловіки загинули.

«Ми просимо нашого президента заборонити виїзд чоловіків призовного віку за межі Росії. І ми маємо на це повне моральне право: наші чоловіки загинули, захищаючи і цих чоловіків, але хто захищатиме нас, якщо вони втечуть? Солдатські вдови Росії – за велику мобілізацію», – пишуть вдови.

А в Самарі пройшов мітинг пам’яті рашистів, які загинули у Макіївці внаслідок влучання ракети по базі тимчасово окупованій Макіївці Донецької області. Відомо, що там загинуло до 400 окупантів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube