Скандальний Поворознюк попав в базу “Миротворця” – як мародер і злодій (ФОТО, ВІДЕО)


13:4102.01.2023

Депутат Кіровоградщини, президент ФК «Інгулець» та бізнесмен-аграрій Олександр Поворознюк опинився у базі «Миротворець», ставши «ворогом України». Відповідна картка зі звинуваченням з’явилася на порталі організації.

«Мародер. Злодій. Усвідомлені дії, спрямовані на пограбування України. Щиро зізнався в тому, що багато і довго грабував державу. Вихваляється тим, що цим зробив свій статок», – вказано на сайті «Миротворець».

Скандальний Поворознюк попав в базу "Миротворця" - як мародер і злодій (ФОТО, ВІДЕО) 1
Скандальний Поворознюк попав в базу "Миротворця" - як мародер і злодій (ФОТО, ВІДЕО) 3

Зазначається, що в Поворознюка щонайменше три судимості, зокрема одна – за розкрадання державного майна.

Напередодні Поворознюк визнав, що ніколи не крав у конкретних людей, а тільки в абстрактної держави Україна. Це, за його версією, називається «свій капітал я сколотив сам».

Олександр Поворознюк – скандально відомий бізнесмен-аграрій. Генеральний директор ТОВ «Агрофірма П’ятихатська», президент ФК «Інгулець». У 2009-2010 роках – президент футбольного клубу «Десна». Депутат Петрівської районної ради з 2010 року. Із моменту повномасштабного вторгнення РФ в Україну записав відеозвернення до президента України Володимира Зеленського, яке стало вірусним після того, як на нього був записаний DJ-мікс. Раніше Поворознюк у своїх відео у грубій формі критикував експрезидента Порошенка, екс-прем’єра Тимошенко.

«Миротворець» – центр дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного права. Український сайт та громадська організація, яка публікує дані про людей, котрих автори сайту вважають ворогами України. Є незалежною недержавною організацією. Сайт створено в грудні 2014 року українським політиком і активістом Георгієм Тукою.

Детальніше про те, хто такий Поворознюк, читайте і дивіться тут.

Додамо також, що відео з Поворзнюком використав “Вечірній квартал” у новорічному шоу – там Поворознюк допомагав удаваному Зеленському виголосити новорічну промову.

А декілька днів назад годинне інтерв’ю з ним опублікувала ведуча “1+1” Наталія Мосейчук.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube