“Це була найсумніша і найпохмуріша зустріч Нового року”. Де і з ким святкував путін


11:5902.01.2023

Президент Росії Володимир Путін зустрів Новий рік у бункері далеко від Москви, за Уральськими горами. Нагадаємо, що ще відносно недавно президент планував зустріч Нового року у себе в резиденції в Сочі. Однак удар по Кримському мосту змусив Путіна замислитися, а удар по військових аеродромах у Рязанській і Саратовській областях послужив переконливим приводом для перенесення зустрічі Нового року в бункер на “безпечній” відстані.

Про це пише Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами з кремлівських кабінетів.

-Путін святкував Новий рік у компанії сім’ї та кількох близьких друзів. Серед запрошених були Юрій Ковальчук і Микола Патрушев. Патрушев єдиний представник чинного режиму, який був запрошений до новорічного столу президента. Попри спробу Аліни Кабаєвої та прислуги створити святкову атмосферу, все пройшло досить буденно, можна сказати нудно. Не допомогли ні ялинка, прикрашена в червоно-білих тонах з великою кількістю гірлянд і мішури, ні святковий стіл з безліччю делікатесів і спиртних напоїв, ні навіть торт, приготований за участю Кабаєвої. Путін виглядав втомленим, пригощався виключно приготованим спеціально для нього дієтичним “пюре”, а “святкові” тости і розмови в основному стосувалися війни.

Присутні марно намагалися підбадьорити президента побажаннями швидкої Перемоги і обіцянками реалізації всіх планів. Путін трохи підбадьорився до опівночі за Москвою і виголосив “головний” тост, зустрічаючи 2023 рік, але вже о першій годині ночі першого січня він відчув нездужання і пішов, запропонувавши гостям продовжити святкувати без нього.

О другій годині ночі до президента викликали чергових медиків, які провели в президентських покоях близько двадцяти хвилин.

Після відходу Путіна гості зовсім зажурилися, а ось співмешканка президента Росії Аліна Кабаєва якраз, кажуть, ожила і повеселішала, навіть намагалася розважати присутніх ще кілька годин, після чого всі розійшлися по своїх апартаментах.

Це була найсумніша і найпохмуріша зустріч Нового року для президента і гостей за весь час перебування Путіна на вершині влади, -сказано в повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube