“Проїхав сьогодні Словʼянськ, Краматорськ, Дружківку, Костянтинівку…”, – звернення Зеленського в кінці 300-го дня війни (ВІДЕО)


22:1520.12.2022

Ми будемо робити все можливе і неможливе, очікуване і неочікуване, щоб у наших героїв було все необхідне для перемоги, – сказав Володимир Зеленський наприкінці 300-го дня війни.

-Повернувся з Донеччини – з нашої Бахмутської фортеці. Був там сьогодні, щоб підтримати наших бійців, вручити державні нагороди, подякувати їм. Усім нашим героям – тим, хто обороняє там не лише Бахмут, не лише наш Донбас, але й усю Україну. Маємо це розуміти – абсолютно всі.

На шляху до передової я проїхав сьогодні Словʼянськ, Краматорськ, Дружківку, Костянтинівку… Міста, села з ними поруч, які зараз буквально виборюють життя. Життя для всіх нас – для всіх українців і для всього українського, ба більше – для всього й усіх, хто береже в собі людяність.

Подивіться, який у Росії наступ – що вона лишає там, куди заносить свій прапор. Випалену землю, знищене життя… Біль, руїни й могили – це так званий «русский мир». Саме це зупиняють наші герої. Саме це вони виганяють з України, крок за кроком повертаючи життя на нашу землю, куди ступили окупанти.

І щоб цей рух був – щоб був наш кордон, щоб ми повертали український прапор містам і селам на півдні та сході нашої держави, – є Бахмут, є фортеця, є наші героїчні оборонці.

Кожен день, який вони вистояли там, кожен удар, який вони витримали там, кожна атака, яку вони відбили, і кожна контратака, яку вони здійснили, – це життя для України. Я дякую всім нашим воїнам, які захищають фортецю Бахмут! Дякую всім мамам і татам, дружинам і дітям наших героїв, які рятують Україну саме там! І я прошу всіх наших людей: де б ви не були, будь ласка, підтримуйте українських героїв, які тримаються проти найжорсткіших атак окупантів, проти найбільш божевільних російських ударів.

Підтримуйте наш Бахмут. Пошматований, але не скорений. Ми будемо робити все можливе і неможливе, очікуване і неочікуване, щоб у наших героїв було все необхідне для перемоги. Для тих результатів, які очікують всі наші міста і села на лінії фронту – Марїна, Торець, Соледар, Вугледар, Кліщіївка, наша Луганщина, наш південь України, наш Крим.

Україна нічого свого не залишатиме ворогу.

Цей тиждень надзвичайно важливий для України. Для того, щоби пройти цю зиму і здобути необхідну підтримку, щоб український прапор запанував на всіх ділянках нашого кордону. Наші бійці дали мені сьогодні наш прапор і попросили передати його тим, чиї рішення дуже важливі для України, для всіх наших воїнів. Ми обов’язково це зробимо. Ми вистоїмо, здобудемо для України необхідну підтримку.

Слава усім вартовим Бахмутської фортеці, слава усім, хто воює за нашу державу, слава нашому незламному і прекрасному народу і вічна слава та пам’ять тим українцям, чиї життя забрала ця жорстока війна.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube