Через Умань перерізати трасу Одеси. РФ ймовірно планує наступ по лінії Коростень-Житомир-Бердичів-Вінниця-Крижопіль і “ПМР” (ВІДЕО)


07:4617.12.2022

Росія, найімовірніше, захоче прокласти “коридор” від Білорусі до окупованої частини Молдови.

Військовий експерт Михайло Притула в ефірі FREEDOM зазначив, що розгром “останнього удару Путіна” стане переломом у війні і позбавить його “імунітету” у кремлівському оточенні, передає УНІАН.

Експерт підкреслив, що сьогодні вже навіть в ЗСУ не приховують, що свій наступ російська армія захоче здійснити, найімовірніше, з півночі.

При цьому у наступ на Київ Притула не вірить: “Прямий наступ на Київ, я вважаю, що навряд чи.. Він (Путін – ред.) розуміє, що система захисту Києва дуже сильна, невдовзі вона буде посилена ще й “Patriot”. Це не дасть жодних шансів для авіації – уражати об’єкти в Києві стане неможливим”.

“Я думаю, Путін буде шукати шлях пробитися до великих запасів зброї в “ПМР”. І, як варіант, через Умань перерізати трасу Одеси”, – вважає Притула.

Експерт стверджує, що основний удар ЗС РФ припаде по лінії Коростень-Житомир-Бердичів-Вінниця-Крижопіль і “ПМР”, “або трохи східніше цієї лінії – там взагалі немає якихось великих населених пунктів”.

“Готуватимуть удар по цій лінії, щоб відсікти від поставок західної допомоги східну частину України. Цей удар вони, найімовірніше, і планують. Але оскільки ЗСУ вже про це кажуть, я можу лише поспівчувати тим “мобікам”, яких туди кинуть”, – сказав Притула.

Нагадаємо, “Не маю жодних сумнівів, що вони знову підуть на Київ”, – важка правда від Залужного



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube