Вий на болотах: Гіркін-Стрєлков викликав Соловйова на дуель – язиками (ВІДЕО)


18:5114.12.2022

Пропагандист Володимир Соловйов і засуджений за збитий рейс MH17 з 298 пасажирами Ігор Гіркін (Стрєлков) посварилися. Гіркін викликав Соловйова на дебати за те, що той безсторонньо висловився про боягузтво екс-міністра оборони оборони “ДНР” через від’їзд того з фронту.

Про це повідомляє Theins

“Ось цей поїхав повоювати, – говорив Соловйов, – обісрався і повернувся. Ну, якщо ти реально хотів воювати, то йди до “вагнерів”. Стрєлков із таким пафосом поїхав, тепер з’ясовується, на передову не пустили. Ну до “вагнерів” би записався, показав, чого реально вартий. І тепер стратег хрінів – Слов’янськ просрав, відкотився до Донецька, там його ледь не вбили за зраду, втік звідти, спробував повернутися. І тепер він антипатріотичний блогер, який пояснює верховному командуванню, як треба воювати. А чого сам-то не показав? Сам-то чого обісрався? Ну тепер буде відповідати мені що-небудь у блозі. Де ти був, де ти себе проявив? Сиди і не ганьбися, спокійно зустрінь старість. Ти обісрався. Ти вирушив на фронт і повернувся, не опинившись там. Крапка”.

Стрєлков (Гіркін) відповів Соловйову у своєму Telegram-каналі. Він запропонував влаштувати дебати “на будь-якому нейтральному майданчику” з “нейтральними операторами”.

“З будь-якої теми, яку він захоче порушити (крім мого особистого життя, питання якого навіть такий “гумовий виріб № 2”, як він, не стосуються жодного разу). На відповідь я навіть не розраховую. Оскільки ця боягузлива і наскрізь брехлива істота не стане ризикувати своєю “репутацією” “золотого язика” РФ в умовах, на які (свого часу) легко пішли Навальний і Красовський. Але чим чорт не жартує? Раптом Володимир Рудольфович настільки самовпевнений, що вирішить “розкачати” мене в прямому ефірі?”

Від ІншеТВ. Ми б із задоволенням проігнорували цю “видатну” подію, але. У обох фігурантів скандалу велика кількість шанувальників, на жаль. А Гіркіна регулярно читають і в Україні, не забуваючи про те, що він злочинець, це вже доведено Гаазьким судом, за його “голову” в Україні обіцяна винагорода в $150 тис. Але якщо ці два російських пропагандиста будуть своїми срачами розрізати російське ультрапатріотичне середовище, це добре. Чим швидше вони перегризуться, тим скорше займуться власною країною, власними територіями, власним суспільством. Слідкуємо.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube