З Британії найближчими тижнями прибуде ще більше зенітних гармат та ракет ППО


22:2809.12.2022

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак під час розмови з президентом Зеленським пообіцяв, що до України в найближчі тижні прибудуть нові засоби протиповітряної оборони.

Про це йдеться в повідомленні канцелярії британського прем’єра за підсумками розмови.

Лідери обговорили нову хвилю російських атак на критично важливу національну інфраструктуру в Україні, і Президент Зеленський подякував Великій Британії за вирішальну підтримку у відновленні електропостачання шляхом постачання генераторів.

Прем’єр-міністр віддав належне успіху Збройних Сил України у перехопленні десятків потенційно руйнівних ракет на цьому тижні і сказав, що Велика Британія думає про український народ, який продовжує захищати свою країну протягом зими.

Інформуючи про останні поставки летальної допомоги з Великої Британії, Прем’єр-міністр повідомив, що найближчими тижнями прибуде ще більше зенітних гармат та ракет ППО малої дальності.

Обидва лідери погодилися з важливістю упередження нещирих закликів Росії до припинення вогню, а Прем’єр-міністр додав, що Кремль має вивести свої війська до того, як можна буде розглядати будь-яку угоду. Лідери домовилися знову поговорити протягом наступних тижнів, – сказано в повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube