Рашистська пропагандистка Симоньян закликала “мобіків” не скиглити, а брати приклад з того, хто сам собі апендикс вирізав (ВІДЕО)


20:1227.11.2022

Сімоньян записала відео, на якому звернулася до чоловіків. Вона зазначила, що хтось з військових посмів поскаржитись на керамічну плитку, яка погано закріплена на стіні.

“Це, зрештою, війна. Ви ж чоловіки. Щось ж треба потерпіти. Звикайте, що треба суворіше себе тримати”, – заявила пропагандистка.

Сімоньян закликала російських окупантів брати приклад із “справжнього російського мужика Рогозова”, який вирізав сам собі апендикс в антарктичній експедиції. На це він зважився, бо більше не було медиків.

-Він сам собі діагностував гострий апендицит. Зробив собі укол новокаїну й навпомацки 2 години вирізав апендикс. Він переживав за двох людей, які не були лікарями, але показав, який укол зробити, якщо хтось втратить свідомість. Переживав, що комусь іншому буде погано, – сказала пропагандистка вбивць.

Насправді, він казав їм, який укол вколоти йому, якшо він втратить свідомість. Такий випадок дійсно був у 60-х роках минулого століття, але Симоньян і тут не може, щоб не збрехати.

Зважаючи на таку історію, як зазначила Сімоньян, сучасні росіяни взагалі не мають права жалітися.

“Коли нам хочеться плакати, то треба згадувати цього лікаря. Фільтруйте це все й згадуйте цього хірурга, який на холоді сам собі скальпелем вирізає апендикс”, – додала пропагандистка.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube