Путін провів зустріч з “солдатськими матерями”. Матері виявились підсадними (ВІДЕО)


16:4525.11.2022

Президент країни-агресора Володимир Путін 25 листопада провів зустріч начебто з матерями військових, які беруть участь в агресії проти України, ЗМІ ідентифікували жінок, які прийшли на зустріч.

Про це пише російське видання “Можем объяснить”

Ще за кілька днів до заходу стало відомо, що на зустріч не запросили ні Комітет солдатських матерів, ні Раду матерів і дружин мобілізованих. Ба більше, представниці з цих організацій, які намагаються домогтися запрошення від Кремля, виявили за собою стеження.

У підсумку на зустріч із президентом прийшли 17 жінок. Пресслужба Кремля і “Россия 24” перервали трансляцію одразу після вступної промови Путіна, що було очікувано: раніше про це попереджав його прессекретар Дмитро Пєсков, заявивши, що публікація запису цілком буде “залежати від розмови, чи захочуть матері цього чи ні”.

Повідомляється, що, зокрема, про проблеми військових Путіну розповідала московська чиновниця і депутат-єдинорос Ольга Бєльцева – вона заступниця директора державної бюджетної установи “Центр дозвілля і спорту “Юність” і членкиня Відраднинської ради депутатів. Як сказано на її сторінці, її спеціалітет – “надання соціальної допомоги пільговим категоріям громадян”.

Ще одна співрозмовниця президента РФ – керівниця Підмосковного виконкому провладного загальноросійського народного фронту (ЗНФ) Юлія Бєлєхова. Вона також очолює Асоціацію голів рад багатоквартирних будинків Московської області. У 2016-му потрапила до списків кандидатів ЄР до Держдуми (задекларувала 118-метрову квартиру), але не пройшла.

Також ідентифікована Надія Узунова, яка відповідає в Усть-Абаканському “Бойовому братстві” за збір гуманітарної допомоги для мобілізованих. “Надія Узунова сильно переживала через те, що не може перерахувати всіх представників бізнес-спільноти, які відгукнулися на біду”, – повідомляло місцеве медіа.

Збором гуманітарки для мобілізованих займається і членкиня громадської палати Оріхово-Зуєва Марина Мігунова, яку помітили журналісти на зустрічі.

Поговорити з президентом про біди матерів приїхала і чиновниця з Тиви – начальниця відділу у справах сім’ї, молоді та спорту в адміністрації Каа-Хемського району Ірина Тас-оол.

Праворуч від Путіна сиділа найтворчіша з мам, режисерка Олеся Шигіна – вона знімає православне патріотичне кіно. Наприклад, фільм “Шлях” про поїздку з Москви на острів Руський двох подруг. Дорогою вони заїжджають у монастирі, зупиняються в сім’ях і розпитують, чим живе Росія.

Ліворуч від Путіна, у чорній хустці, сиділа Жарадат Агуєва, представниця чеченської “аристократії”. Її сини – високопоставлені силовики, командир батальйону “Захід-Ахмат” Ісмаїл Агуєв і начальник Курчалоєвського РВВС Рустам Агуєв. Обидва воюють в Україні. Глава Чечні неодноразово називав Рустама Агуєва “братом”. Про “подвиги” Ісмаїла Агуєва Кадиров регулярно розповідав у своєму телеграм-каналі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube