Рашистські генерали просять у путіна дозволу на відступ на Запоріжжі. Чутки з Кремля


10:5523.11.2022

Про те, що російський генштаб переконує путіна в необхідності відступу для організації ефективної оборони на “перспективних” ділнках фронту, пише Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами з кремлівських кабінетів.

“Днями президент Росії Володимир Путін провів нараду в режимі відеозв’язку з представниками керівництва військового блоку. Цього разу нарада була позаплановою і була ініційована якраз представниками Генерального штабу Збройних сил РФ. Так, під час наради Путіна поінформували про необхідність відведення російських військ на кількох ділянках фронту. Раніше президент визнав необхідність відведення військ на ділянках фронту в Луганській області в районах Кремінної, Сватового, Сєвєродонецька і Лисичанська. Але цього разу представниками військового керівництва були позначені нові території в Запорізькій і Херсонській областях, які також необхідно покинути і зосередитися на зміцненні оборони на “перспективних” ділянках фронту, які можна буде утримати ціною менших втрат. Путіна просили ухвалити рішення в максимально короткі терміни, тому що потрібен час для реалізації рішення, якщо його буде ухвалено. Зволікання, на думку військових, загрожує катастрофічними наслідками для всього фронту.
Незважаючи на висловлені раніше твердження президента про те, що він розуміє необхідність відведення військ на раніше обговорюваних ділянках фронту в Луганській області, остаточного рішення так і не було ухвалено. Путін, мабуть, був не в настрої зараз же ухвалювати рішення, тим паче під тиском, і обмежився різкою критикою учасників наради, які, на думку президента, “ні х…я не вміють, як тільки прої…ивать і прос…рати те, що необхідно зберегти і примножити”. Критиці та оціночним судженням президент приділив близько п’яти хвилин, після чого просто закрив нараду, так і не висловившись по суті. Путін завжди відтягує ухвалення ключових рішень, часто упускаючи момент, коли щось вирішувати вже пізно. Він зробив уже стільки помилок з 24 лютого цього року, що нова невдача, по суті, нічого не змінює і тільки наближає той момент, коли визнання програної війни стане фінальною крапкою його президентства, і життя”, сказано у повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube