У випадку постачання Іраном ракет армії рф Ізраїль може надати Україні “нейтралізуючу” зброю


14:1021.11.2022

Ізраїль поставив ультиматум Ірану, який останнім часом забезпечує постачання зброї для росії. Якщо Тегеран розпочне постачання балістичних ракет для російської армії, в Україну відправляться високоточні балістичні ракети від Ізраїлю.

Про це заявив голова Ради національної безпеки Ізраїлю Еяль Хулата під час виступу на форумі в Бахрейні, передає медіакорпорація “Кан”.

Чи мав на увазі представник Радбезу ракети ізраїльського виробництва, не уточнюється, але на думку більшості аналітиків, йшлося саме про цей вид озброєння.

Посилаючись на інформацію “Кан” та джерело в дипломатичних колах, Міністерство закордонних справ Ізраїлю висловило протест щодо використання російською армією в Україні іранських дронів. Нота була передана заступнику голови мід росії михайлу богданову, перелає Телеграф.

Нагадаємо, що інформація про те, що Іран має намір передати росії балістичні ракети Fateh-110 та Zolfaghar, з’явилася в середині жовтня. Обидві ці моделі вважаються ракетами класу “земля-земля” з дальністю поразки в 300 і 700 кілометрів відповідно.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube