Після Херсона путін вирішив сховатись, – Гудков (ВІДЕО)


18:3114.11.2022

Після ганебного відступу окупантів з Херсону, жодного пояснення для росіян від Кремля, що ж відбулось, не було. Путін теж мовчить. Але це його звичайна позиція – коли трапляються події, що його компрометують і які він не може пояснити росіянам, очільник Кремля зникає.

Про це 24 каналу розповів російський опозиційний політик Геннадій Гудков. Він продовжив, що саме такої тактики Путін дотримується з першого дня його свого президентства. Ось і зараз, коли відбулись події, що зруйнують його режим, він сховався.

Це говорить про те, що йому нема що сказати. Про те, що ця ситуація його особисто дуже сильно компрометує і зачіпає. Тому він в черговий раз вирішив сховатися і почекати, коли хвиля схлине, – зазначив Гудков.

За словами опозиціонера, пересічні росіяни по-різному реагують на зникнення Путіна.

“Хтось зловтішається, хтось – засмучений, а комусь все “по фігу”. І таких – більшість. Російський народ може жити бе Путіна. Тільки він про це не знає”, – наголосив співрозмовник.

Гудков вважає, що очільника Кремля вже не хвилює, про що говорять росіяни. Він розуміє, що спілкування з ними вже закінчилось. Жодної народної підтримки в нього вже не буде. Рейтинг його безнадійно падає.

Саме тому почалася війна – Путіну потрібно було зробити хоч щось, щоб підняти свій рейтинг, а ще краще задерти на таку вершину, як це було після так званого “кримського консенсусу”, – зазначив експерт.

Гудков наголосив, що Путіна не цікавить народ. У нього є Росгвардія, поліція та ФСБ: ті, хто його підтримують, потерплять, а ті, хто вийдуть на вулиці, їх протест буде придушено.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube