Патрушев з Ірану везе погані новини, Путін після нового року заляже в бункер. Вісті з Кремля


12:1210.11.2022

Рішення про відходу з Херсону було прийняте після того, як стало відомо, що переговори в Ірані про швидке постачання дронів і ракет виявились провальними. Про це пише Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами із кремлівських кабінетів.

“Стан справ складається для президента Росії Володимира Путіна якнайгірше, за всіма без винятку напрямками. Учора зранку прийшли погані новини з Ірану, де секретар Ради Безпеки РФ Микола Патрушев веде переговори. Патрушев повідомив, що не вдається домовитися з іранським керівництвом про постачання балістичних ракет і безпілотних літальних апаратів у кількостях необхідних для вирішення навіть мінімальних завдань, поставлених Путіним на фронті в Україні. Патрушев зміг домовитися про можливе збільшення поставок навесні наступного року. Цього року і на початку наступного року іранське керівництво затвердило поставки безпілотних літальних апаратів у загальній кількості 287 штук. З балістичними ракетами ситуація ще складніша, Тегеран начебто і не проти поставок, але в малих кількостях і поки що в підвішеному стані питання з можливістю здійснювати пуски ракет.

Погані новини з Ірану стали “останньою краплею” в ухваленні рішення Путіним про здачу Херсона. Ситуація на фронті така, що за поточних тенденцій російські війська до літа наступного року будуть змушені залишити всі окуповані території України і спробувати закріпитися в обороні в Криму, при цьому можлива втрата контролю над деякими районами Брянської, Курської, Бєлгородської, Воронезької та Ростовської областей. Це думка як експертів при Раді Безпеки РФ, так і керівництва міністерства оборони і Генерального штабу Збройних сил РФ. Мобілізованим належить відтягнути фінальну частину військової поразки ціною власних життів, але підсумок один, і сумнівів у цьому ні в кого немає.

Незважаючи на вимогу підготовки чергового масованого ракетного удару залишками ракет і безпілотних літальних апаратів по енергетичній інфраструктурі України, яку вчора висунув Путін, енергетичний “апокаліпсис” в Україні влаштувати не вдалося, принаймні в тих масштабах, які були затверджені.
На переговорному треку через численні контакти в різних форматах ЖОДНОГО РЕЗУЛЬТАТУ взагалі. Українська сторона впевнена в перемозі військовим шляхом і відмовляється йти навіть на мінімальні поступки, висуваючи вимогу повного виведення російських військ з усієї території України, і тільки Крим, у разі демілітаризації, (можливо) буде винесено за дужки. Ці умови поки що для Путіна внутрішньо неприйнятні, тому – глухий кут.

Тепер здоров’я президента, яке на тлі постійного стресу все частіше викликає занепокоєння лікарів і близьких Путіна. У зв’язку з онкологією у Путіна серйозні проблеми з травленням і він останні кілька місяців перебуває на жорсткій дієті. Плюс напади кашлю, запаморочення, порушення сну, болі в животі, постійна нудота, і це не враховуючи проблем із проявом симптомів хвороби Паркінсона і шизоафективного розладу. Путін постійно приймає лікарські препарати, а підготувати президента до показу на публіці стає все складніше. До цього варто додати збільшені ризики в плані особистої безпеки.

Увесь комплекс проблем привів президента до ухвалення рішення після Нового року перейти в режим “самоізоляції” і проводити більшу частину часу в одній із резиденцій, обладнаних так званим “бункером”. Буде це рішення реалізовано одразу після Нового року чи через короткий період після, президент пообіцяв повідомити безпосередньо перед “самоізоляцією”. Як сказав Ігор Сєчін із цього приводу: “Наробив справ пі…ор, і здриснути в нірку вирішив. А розсьорбувати хто буде?”- сказано в повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube