Біда. Патрушев звинуватив англосаксів в намірах “дроблення російського етносу” з метою “його повного викорінення”


22:5703.11.2022

У четвер, 3 листопада, секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев, який є одним із найближчих соратників Путіна, а його син ймовірним наступником, заявив, що Україну використовують “англосакси” для “дроблення російського етносу”, а головна мета цих міфічних ворогів Росії – “його повне викорінення”.

Як повідомляє російське агентство РИА “Новости”, таку заяву він зробив під час зустрічі секретарів радбезів країн СНД у Москві. 

Представник держави-агресора вкотре повторив тезу про те, що “росіяни й українці завжди були єдиним і нероздільним народом зі спільною культурою і долею”.

Зруйнувати цей “один народ”, за твердженнями Патрушева, вирішили “англосакси”.

“Англосакси намірилися не просто підготувати плацдарм для чинення тиску на нашу країну, а й створити прецедент для подальшого дроблення російського етносу з метою його повного викорінення”, – заявив соратник Путіна.

Революцію Гідності 2014 року він традиційно для кремлівської риторики назвав “державним переворотом”, який буцімто мав на меті прискорено трансформувати Україну в так звану “Анти-Росію”.

Він також назвав Україну “основним світовим центром ультраправого екстремізму”, а чинну українську владу – “маріонетковим режимом”. 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube