Брехнею епічного масштабу назвали в Британії звинувачення рф в нападі на кораблі в Севастополі і підрив Північного потоку


17:5829.10.2022

Міноборони Великобританії назвало “брехливою заявою епічного масштабу” звинувачення Росії на адресу фахівців Військово-морських сил Великобританії у тому, що вони нібито брали участь у сьогоднішній атаці проти російських кораблів у Севастополі, а також організували підрив Північних потоків.

“Щоб відволікти увагу від свого катастрофічного керівництва незаконним вторгненням в Україну, Міністерство оборони Росії вдається до хибних заяв епічного масштабу. Ця вигадана історія більше говорить про суперечки всередині російського уряду, ніж про захід”, – сказано у Twitter Міноборони Британії.

Раніше сьогодні Міноборони Росії заявило в Telegram, що інструктори одного із підрозділів ВМС Великобританії, які нібито знаходяться в Очакові, підготували удари по кораблях в акваторії Севастополя. Крім того, вважають у РФ, той же підрозділ британських ВМС нібито спланував і влаштував вибух на газопроводах “Північний потік-1” та “Північний потік-2” у Балтійському морі 26 вересня.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube