Проект “Кабаєва”. Хто “підсунув” її путіну і для чого, ким вона себе бачить в російській політиці (ВІДЕО)


14:4126.10.2022

Володимир Путін не хоче витрачати свій час із жінками, а Аліну Кабаєву йому просто підсунули.

Про це у новому випуску програми “Аргумент” розповіла екс-депутат Держдуми РФ, оперна співачка та блогер Марія Максакова.

За її словами, Кабаєва з’явилася у житті Путіна раптово, але її йому “підсунули” олігархи. Спочатку диктатор вважав їхній роман досить вдалим для того, аби припинити потік чуток про його захоплення чоловіками, але у щось серйозне це не переросло.

“Він імітував захоплення нею. Але, коли зайшла мова про щось серйозніше, всі зрозуміли, що жити з нею він точно не збирається. Не хоче він ділити із жінками свій вільний час”, – заявила Максакова.

За словами екс-депутатки, в РФ говорять не тільки про нетрадиційну сексуальну орієнтацію Путіна, а й голови Держдуми В’ячеслава Володіна. При цьому режим лицемірно робить усе, щоб посилити тиск на ЛГБТ-спільноту.

Максакова зауважила, що Кабаєву у Держдумі поважали та інколи боялися, адже розуміли, що вона наближена до Путіна. Однак спортсменка не змогла пробити його “нікому не зрозумілий холод”.

“Єдине, з чим вона добре впоралася, це те, що народила йому спадкоємця. Спочатку одного. І все одно нічого не виходило… Вона вирішила закріпити на народила другого спадкоємця”, – зазначила Максакова.

За словами політикині, Кабаєва народжувала задля того, аби підштовхнути Путіна до зближення. Крім того, вона також хотіла реалізувати свої політичні амбіції та очолити Раду федерацій. Як зазначила Максакова, Кабаєва планує “легко, без жодних виборів” очолити Раду федерацій та “підсидіти” чинну спікерку Валентину Матвієнко – уродженку Шепетівки Хмельницької області.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube