Міноборони України замовило у німецькій компанії сучасний польовий госпіталь вартістю 9 млн.євро – госпіталь надійде в наступному році


10:5426.10.2022

За підтримки уряду ФРН німецька компанія Rheinmetall  у 2023 році поставить ЗСУ сучасний польовий госпіталь “під ключ”.

Про це повідомила сама компанія, передає «Фокус».

В компанії уточнили, що у вересні Zeppelin Mobile Systeme GmbH (ZMS), дочірнє підприємство Rheinmetall, отримало від Міністерства оборони України замовлення вартістю 9 млн євро. У цю суму, крім обладнання, входить навчання медиків роботі з системою.

Польовий госпіталь є комбінованою наметово-контейнерною системою, що включає високоякісне медичне обладнання та укриття для нього. В систему входять відділення невідкладної допомоги, сортувальна, операційна, відділення інтенсивної терапії, комп’ютерний томограф, стерилізаційна та аптека.

Rheinmetall також поставить намети та необхідну інфраструктуру для автономної роботи госпіталю. У наметах розмістяться адміністрація та персонал, також у них будуть приміщення для догляду за пораненими, підготовки до операції, сортування та зона очікування. Крім цього до системи входять допоміжні контейнери для санітарії, транспорту, питної та технічної води, кисню, електроживлення, а також дезактиваційний намет.

Як повідомляло Інше ТВ, Німеччина готова надати Україні € 20 млн на закупівлю резервного обладнання для критичної інфраструктури, – Мінрегіон



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube