“Сказал, что москали оккупировали – сразу в речку”, – ведучий російського ТБ закликав топити і палити українських дітей (ВІДЕО)


11:2523.10.2022

Ведучий російського державного телеканалу “Russia Today” Антон Красовський закликає топити українських дітей,якщо вони в чомусь проти російської політики. 

Так, російський письменник Сергій Лук’яненко розповів Красовському, що дитиною у 80-му році опинився на Закарпатті, де лікував астму в Солотвино. І там українські діти розповіли йому про те, що “Україну окуповано москалями”.

“Це були повністю російськомовні з російськими прізвищами пацани. У когось батько був військовий, у когось хтось ще. Це були абсолютно росіяни”, – сказав Лук’яненко.

У відповідь на це Красовський заявив, що таких дітей треба топити.

“А прям топити таких треба було у Тисі. Прямо ось там, де пливе кача. Прям топити треба таких дітей, прямо у Тисині. Це наш світ. Сказав, що “москалі окупували” – і відразу прям кидаєш у річку з бурхливою течією. … Карпати це огидно. Там кожна хата називається смерекова хата. Прям у цю смерекову хату забивати та палити цих дітей”, – сказав Красовський.

Зазначимо, Russia Today є російським державним телеканалом, який фінансується з бюджету країни-окупанта.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube