“Ця війна визначить долю демократії в цьому столітті”. В Україні проти рашистів воював нащадок клану Кеннеді


15:5921.10.2022

В Україні проти російських окупантів воював син племінника колишнього президента США Джона Кеннеді.

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

За його словами, він був глибоко зворушений подіями 24 лютого та хотів допомогти. Тому він записався до Українського інтернаціонального легіону.

-Я знаю, що ця історія буде опублікована, тому я хочу розповісти її першим, щоб зробити це якнайкраще та спонукати інших до дії. Як і багато людей, я був глибоко зворушений тим, що я бачив в Україні за останній рік. Я хотів допомогти. Коли я почув про Український інтернаціональний легіон, я знав, що поїду, і наступного дня пішов до посольства записуватися, – сказав Конор.

-Я сказав одній людині тут, де я був, і я сказав одній людині своє справжнє ім’я. Я не хотів, щоб моя сім’я або друзі хвилювалися, і я не хотів, щоб там ставилися до мене по-іншому. Перед вступом у мене не було військового досвіду і я не був хорошим стрільцем, але я міг носити важкі предмети і швидко вчився. Я теж був готовий померти там. Тож незабаром вони погодилися відправити мене на північно-східний фронт.

Моє перебування в Україні було недовгим, але я багато чого побачив і багато чого відчув. Мені сподобалося бути солдатом, більше, ніж я очікував. Це страшно. Але життя просте, і нагорода за мужність і добру справу вельми значна. Мої друзі там знають, чому я повинен був повернутися додому. Я завжди буду в боргу перед ними за їхній приклад. Я знаю, що мені пощастило, що я повернувся, але я б також знову взяв на себе всі ризики, на які ми пішли.

Ця війна, як і всі інші, жахлива. Люди, яких я зустрів, були найсміливішими з усіх, кого я коли-небудь знав. Мої товариші-легіонери, які приїхали з різних країн, з різним походженням та ідеологією, – справжні борці за свободу. Як і громадяни, яких я знав, багато з яких втратили все у своїй довгій боротьбі проти олігархії та за демократичну систему. Вони знають, що це не війна між рівними, це революція.

Ця війна визначить долю демократії в цьому столітті. А поки що я лише закликаю вас допомогти особисто. Приєднуйтесь до легіону, допомагайте на кордоні або відправляйте медикаменти. Щодня хтось там жертвує всім заради міцного миру. Їх не можна просити діяти наодинці”, – написав молодий Кеннеді.

До свого допису він прикріпив фото зі змістом.

"Ця війна визначить долю демократії в цьому столітті". В Україні проти рашистів воював нащадок клану Кеннеді 1
"Ця війна визначить долю демократії в цьому столітті". В Україні проти рашистів воював нащадок клану Кеннеді 3


© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube