“Жопа есть, а слова нет”, – представник міноборони рф визнав, що дрони іранські, просто казати про це не можна (ВІДЕО)


16:0520.10.2022

Директор центру аналізу стратегій і технологій, член громадської ради при Міноборони Росії Руслан Пухов став учасником програми “Что это значит” на російському телеканалі “РБК”. Гість не врахував, що програма йде у прямому ефірі та несподівано для ведучих зізнався, що російська армія використовує для атак на українські міста іранські дрони-камікадзе.

“Ми човен розгойдувати не будемо, тому дуже прошу вас сильно на цих іранських… Тому що це класика — історія, що ж…па є, а слова немає. Ми всі знаємо, що вони іранські, але влада не визнала”, — сказав Пухов ведучим, не підозрюючи, що камери вже ввімкнені.

Пізніше виданню “Подъем” Пухов поскаржився на проблеми з головою і сказав, що, можливо, говорив таке, а можливо, й ні, а можливо, це була “постановка”.

“Не пам’ятаю, щоб таке говорив, напевно, це якась постановка. Напевно, було, а можливо, не було. Не пам’ятаю, на жаль. Давно було діло. Після ковіду погано з мозком”.

Нагадаємо, Росія вимагає від ООН не вивчати збиті над Україною дрони, погрожуючи інакше відмовитися від зернової угоди. Заступник постійного представника РФ при ООН Дмитро Полянський намагався всіх переконати, що безпілотники, які використовує російська армія для терору українських міст, зроблено в Росії. Як “доказ” він навів написи російською мовою, які нанесені на дрони.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube