Тік-ток поповнення. Кадиров заявив, що трьох своїх неповнолітніх синів відправив на війну з Україною


09:5920.10.2022

Глава Чечні Рамзан Кадиров стверджує, що троє його синів, наймолодшому з яких 14 років, а старшому 16 років, відвідали лінію фронту в Україні.

Про це повідомляє “Meduza

“Ахмат, Елі та Адам відвідали лінію зіткнення, де наразі тривають запеклі бої з українськими націоналістами. Як і личить чеченським воїнам, вони одразу ж взялися за справу”. 

Як стверджує глава Чечні, троє його синів разом із Замідом Чалаєвим (командиром спеціального полку поліції імені Ахмата-Хаджі Кадирова), “пробралися впритул до позицій супротивника і забезпечили вогневе прикриття бійців, які наступали”. 

Також Ахмат, Елі та Адам нібито звернулися до “чечономовних шайтанів”, які воюють на боці України, з пропозицією “вийти на передову і довести свою прихильність до європейських цінностей у бою”.

Кадиров заявив, що його сини “впродовж кількох днів у складі делегації з Чеченської Республіки ведуть активні пошуки членів ічкерійських батальйонів, попутно відвідуючи місця дислокації та передові позиції чеченських силовиків”. 

“Однак, судячи з усього, очікуванням не судилося збутися. Онуки Ахмата-Хаджі пробули на своїх позиціях доти, доки не відбили чергову контратаку нацистів”, – додав він.

Кадиров показав відео, яке має доводити, що Ахмат, Елі та Адам побували на фронті. На ньому троє хлопців ведуть стрілянину в лісистій місцевості.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube