Путіну на день народження подарували мільйонну армію


12:0014.10.2022

Про цей дивний подарунок розповів Телеграм-канал Генерал СВР, відомий свїми інсайдами із кремлівських кабінетів.

“Тиждень тому президент Росії Володимир Путін відзначав свій день народження і, як водиться, приймав подарунки. Підношення були не настільки численні як у минулі роки, але все ж, шанувальники залишилися, їх чимало, і бажання обдарувати старого диктатора в них не поменшало. Цікавий матеріал про подарунки Путіну до дня народження випустив Центр “Досьє”. Ми, зі свого боку, розповімо про один, але дуже цікавий і справді вражаючий презент Путіну від його найкращого друга Юрія Ковальчука.

Те, що Ковальчук любить і вміє робити неординарні подарунки президенту Росії, ми розповідали неодноразово. Цього разу Юрій Ковальчук не підкачав і одним із подарунків підніс Путіну мільйонну армію. Рівно мільйон іграшкових солдатиків, висотою до трьох сантиметрів кожен, розташованих численними шарами у величезній прозорій упаковці. Кожен із солдатиків Збройних сил РФ в індивідуальному виконанні і не дублюють один одного, кількох родів військ і з відповідною імітацією екіпіровки і зброї, з відзнаками, різних звань, пропорційно складу і кількості від рядового до генерал-майора.

Примітна назва композиції – “Мобілізація”, але найцікавіше, що Юрій Ковальчук зробив замовлення на виготовлення іграшкової армії “мобілізованих” ще 11 червня цього року. Путіну подарунок дуже сподобався і він тепло подякував другові, який вкотре підняв йому настрій.
Ковальчук розуміє Путіна краще, ніж будь-хто інший, і прекрасно знає його ставлення до російської армії і народу Росії. Люди, які воюють і гинуть на фронті за бажанням Путіна, сприймаються президентом саме як “солдатики”, яких подарував Ковальчук у великій кількості. Він (Путін) – ляльковод-полководець, ініціатор епохальних битв і боїв, захоплень і анексій, а люди, якими він керує, – це іграшки, витратний матеріал, неживі істоти, які створені для його Гри і яких не шкода. Тож подарунок до речі, так, і, звісно, Ковальчук знав, що мобілізація буде рано чи пізно, і, роблячи замовлення ще в червні, не прогадав”, – сказано в повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube