путін наказав продовжити обстріли української інфраструктури, форму для мобілізованих обіцяв Лукашенко. Про що говорять в Кремлі


14:3912.10.2022

Учора президент Росії Володимир Путін провів кілька оперативних нарад з представниками керівництва військового і силового блоків. Під час обговорення процесу “часткової” мобілізації, Путін затвердив пропозицію міністерства оборони зробити другу хвилю мобілізації “віяловою”.

Про це повідомляє Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами із кремлівських кабінетів.

За задумом, друга хвиля призову відбуватиметься почергово-внапуск, так, кілька суб’єктів РФ оголошують про початок другої хвилі, потім, за кілька днів оголошують ще кілька, потім ще й так, доки не охопить більшу частину суб’єктів, і потім запускається третя хвиля. Примітно, що під другу хвилю мобілізації вирішено запустити здебільшого ті суб’єкти, які краще за інших впоралися з першою хвилею, і практично не турбуватимуть проблемні області, де призовні квоти будуть мінімальні. Те, що мобілізованих практично нічим екіпірувати і озброювати – нікого особливо не бентежить. Екіпіровку, за великим секретом, аби не змусили воювати, пообіцяв Лукашенко, частину “зі старих запасів”, частину секретним держзамовленням зроблять упродовж кількох місяців, але і це проблеми не вирішує зовсім. Що стосується озброєнь, той же Лукашенко пообіцяв віддати більшу частину складських запасів, але для російської армії, яка воює, це “крапля в морі”. Путін рішуче налаштований закидати фронт погано екіпірованими трупами, на наслідки – плювати!

Путін обговорив із представниками керівництва Генерального штабу і міністерства оборони результати ракетних ударів по Україні за два дні, і затвердив рішення продовжувати обстріли критичної інфраструктури України, використовуючи меншу кількість дефіцитних ракет, віддаючи перевагу безпілотникам, створюючи враження постійного тиску. Передбачається наносити від трьох до п’ятнадцяти ударів практично щодня, масові удари за необхідності додатково узгоджувати з президентом, такий план на найближчий тиждень. Також Путін уже вимагає показати в найближчі два тижні відчутний ефект від мобілізації, мається на увазі хоча б часткове захоплення втрачених раніше територій. Про втрату нових територій Путін сказав, що навіть чути не хоче. Настрої в Генштабі найпохмуріші, виконувати побажання “великого тактика”, який загнав армію “в жопу” і вимагає заглиблюватися, ніхто затятим бажанням не горить. Суровікіна, якого в Генштабі і раніше недолюблювали, після “підвищення” взагалі зневажають, а накази саботують.
Путін у російській манері дав наказ генералам “кроїти з блохи халяву” і чекає на результат, розраховуючи на їхню кмітливість. Усе б нічого, але до Нового року, додатково кілька десятків тисяч трупів, молодих і не дуже, чоловіків на догоду амбіціям Путіна, що вижив з розуму, Суровікін організує, може і більше, там як піде, -сказано в повідомленні.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube