“Є знакові біженці в Лондоні, є деякі ув’язнені фігури в Росії”. Що буде після путіна? Плани вже є (ВІДЕО)


21:0804.10.2022

План того, якою буде Росія після Путіна у світі, звісно, обговорюється. Там може бути і ліберальний режим, і продовження влади “партії війни”.

Таку думку 24 каналу висловив старший експерт Українського інституту майбутнього Ігор Попов. Раніше повідомлялось про те, що приблизно 700 тисяч росіян втекли від “могилізації” за кордон.

Майбутнє Росії

Попов розповів, що план того, хто може очолити Росію у світі вже давно розробляється й адаптується. Варіантів може бути багато. Є знакові біженці в Лондоні, є деякі ув’язнені фігури в Росії.

Навіть у новітній історії були приклади, коли після падіння тоталітарних режимів, політичні в’язні, в’язні совісті ставали лідерами,
– зазначив старший експерт Українського інституту майбутнього.

Він додав, що може бути і м’якший варіант трансферу. У Кремлі є претенденти на те, щоб стати лідерами і звалити всі військові авантюри на колишнього диктатора й починати нову політику.

Це можуть бути представники “партії війни”

Старший експерт Українського інституту майбутнього продовжив: є загрози того, що новий режим буде представляти “партію війни”, й нам усім буде важко. Щодо уряду лібералів, це теж не будуть повністю ліберали. У 1917 році у схожій ситуації Тимчасовий уряд теж ніхто не обирав.

“Він був слабким, але все одно це був єдиний легітимний уряд у Петербурзі тоді”, – зауважив Попов.




© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube