“Палаючий птах несе перемогу і смерть”. Шамани видали путіну чергове пророцтво, він почав готуватися до нанесення ядерного удару


11:5104.10.2022

Про те, що доленосне рішення прийняте, повідомляє Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами з кремлівських кабінетів.

“Останні кілька днів президент Росії Володимир Путін поєднує приємне з корисним. Починаючи з суботи Путін відпочиває, відвідує “місця сили” і милується сибірськими краєвидами, водночас президент провів дві зустрічі з “шаманами” і активно готується до ядерної війни. Учорашня зустріч президента з шаманами, вже друга за такий недовгий відпочинок, парадоксальним чином відбувалася під час зустрічі того самого президента з главою Міністерства культури Ольгою Любимовою. Шамани, звісно, могли процитувати листоношу Пєчкіна з відомого мультфільму “До чого техніка дійшла, вашу маму (точніше президента) і там, і тут показують!” Але ніякої загадки немає. Учора президент Росії Володимир Путін не проводив зустрічі з міністром культури.
Шамани провели для Путіна “обряд”, у резюме якого повідомили, що “палаючий птах несе перемогу і смерть”, залишивши трактування, хто, кому і чого несе, хворобливій фантазії президента. Незалежно від шаманських марень, які президент сприймає цілком серйозно, Путін готується ухвалювати ключові рішення щодо завдання удару тактичною ядерною зброєю, перебуваючи в бункері далеко від Москви, і як він вважає, у безпеці. Рідні та близькі глави держави будуть доставлені в бункер заздалегідь. Аліну Кабаєву з дітьми та дві старші доньки з дітьми і співмешканцями попереджено про можливість термінової евакуації.

А ось у керівництві Росії пощастило не всім, так, наприклад, Путін розпорядився в разі ядерної загрози евакуювати “необхідний мінімум” із російських чиновників: голову Держдуми, уряд, генерального прокурора, керівництво Ради Безпеки (без Медведєва), керівництво Адміністрації президента, керівництво ФСБ, ФСО, СЗР із сім’ями і ВСЕ.

Крім Володіна жоден депутат Держдуми евакуації не підлягає. Рада Федерації взагалі виявилася непотрібною. Не потрібні виявилися Путіну навіть власні діти від коханок – дівчинка і хлопчик, яких евакуювати ніхто не збирається. Звичайно, кілька друзів президента з сім’ями і численна обслуга бункерів їхніх мешканців теж будуть евакуйовані, але це не чиновники, а, що називається, “блатний резерв”.
Путіна давно пора на примусове лікування із суворим наглядом у психіатричну лікарню відправити, але, мабуть, усім цікаво брати участь в експерименті: “що буде, якщо дати ідіоту можливість знищити світ?”



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube