Минулий тиждень був тижнем звітів про звільнені населені пункти,- Зеленський (ВІДЕО)


07:0103.10.2022

Президент Володимир Зеленський заявляє, що цього тижня у щоденних звітах, які він отримує, переважає перелік звільнених населених пунктів, і успіхи не обмежують лише Лиманом.

“Щоденно як мінімум двічі – вранці і ввечері – я отримую звіти від наших військових.

Цього тижня у звітах найбільшу частину займає перелік звільнених від ворога населених пунктів у рамках нашої оборонної операції.

Найбільш медійною зараз стала історія звільнення Лимана Донецької області. Але успіхи наших воїнів не обмежуються тільки Лиманом”.

“Дякую воїнам 129-ї бригади мого рідного Кривого Рогу, які відзначились хорошими результатами і звільнили зокрема Архангельське та Миролюбівку”.

Також Зеленський подякував воїнам 115-ї бригади тероборони, які захищали Житомирщину, воїнам 117-ї бригади, які захищають північно-східний напрямок на Сумщині, воїнам 127-ї бригади тероборони за захист Харкова і звільнення території Харківщини, аоїнам 110-ї бригади, які хоробро дають відсіч окупантам на Запорізькому напрямку.

Президент зазначив, що коли на звільнені території повертається український прапор, “про російський фарс з якимись там папірцями й якимись там анексіями ніхто й не згадує”.

“Окрім, звичайно, правоохоронних органів України. Бо кожен, хто причетний до будь-яких елементів агресії проти нашої держави, буде за це відповідати”, – підкреслив він.

«Важливі події відбулись сьогодні у Туреччині – у межах візиту першої леді України, керівника Офісу та інших наших представників. У присутності Олени було спущено на воду перший корвет для нашої держави з тих, що мають бути побудовані турецькою стороною. Корвет «Гетьман Іван Мазепа»… Вважаю дуже символічним, що він отримав саме таке імʼя. Попри століття російської брехливої пропаганди, історична правда й справедливість все одно перемагають. І немає жодної причини, щоб зірвався наш проект будівництва нового флоту для України. Ми реалізуємо всі намічені плани».



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube