Питання переговорів з рф обговорювалось вчора на РНБО, – Данилов


15:4601.10.2022

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов повідомив, що рішення про відмову України від переговорів із РФ, доки президентом залишається Володимир Путін, було одностайно ухвалено на засіданні РНБО 30 вересня.

Про це Данілов сказав в ефірі телемарафону, який транслює телеканал “Рада”.
За його словами, всього на засіданні РНБО було ухвалено п’ять рішень.

“Хочу звернути увагу, що, крім пропозиції стосовно НАТО, є ще один дуже важливий пункт рішення РНБО, який сьогодні обговорювався і був прийнятий одноголосно, – жодних перемовин із Путіним Україна вести не буде після того, що сталося сьогодні. Крапка. Ми будемо вести переговори тільки з іншим президентом РФ. Із цією нелюддю немає про що взагалі говорити”, – сказав Данілов.

Він наголосив, що переговорів із Путіним Україна вести не буде, “бо це неможливо”.

“Людина, яка нехтує всім міжнародним правом, законодавством, яке визнає весь світ, забирає собі території, організовує фарс. Про що з ним можна говорити? А заяви про те, що “РФ готова до переговорів”, – це слова для їхнього населення. Справа у тому, що у Путіна після того, як оголосив мобілізацію, починаються певні проблеми. Жінки Росії найближчим часом зрозуміють, що в них забирають їхніх чоловіків, ми їх змушені вбивати, бо вони прийшли на нашу територію, і ви побачите, як із часом це все відбуватиметься. Питання тільки часу”, – сказав Данілов.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube