Як нардеп Тищенко зламаною гілкою Харківщину розміновував. З’явилося епічне (ВІДЕО)


16:0930.09.2022

Парламентарій стверджує, що перебуває на кордоні з Росією у Харківській області та був свідком кількох “прильотів” у регіоні.

Народний депутат Микола Тищенко приїхав із візитом на звільнену українськими військовими територію Харківської області, де взяв участь у розмінуванні території. У мережі з’явилося відео, як парламентар перевіряє потенційні вибухонебезпечні предмети за допомогою гілки, що відламалася від дерева. Відповідними кадрами поділився один із користувачів соціальної мережі TikTok.

Так, на одному з відео нардеп бере в руки гілку й чіпає нею каску в пошкодженому в процесі бойових дій автомобілі, ймовірно, перевіряючи його так на наявність вибухівки. Ролик під назвою “Тищенко розміновує Харківську область” набрало понад мільйон переглядів у соцмережі.

Також у TikTok можна знайти інші відео, записані, за словами Тищенка, на звільненій території Харківської області. В одному з роликів парламентарій стверджує, що незадовго до початку зйомки позаду нього “був приліт”, а сам він знаходиться поблизу з кордоном РФ.

Раніше цього місяця керівництво партії “Слуга народу” звільнило Тищенка з посади голови партійної організації у Закарпатській області, призначивши на його місце голову обласної військової адміністрації Віктора Микиту.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube