Зеленський звільнив послів України у Швейцарії та Нідерландах


17:2527.09.2022

Президент Володимир Зеленський звільнив Артема Рибченка з посади посла України у Швейцарії та Максима Кононенка з посади посла України у Нідерландах, а також призначив Андрія Юраша послом на Мальті та Родосі. Про це повідомляє УНН із посиланням на укази, опубліковані на сайті глави держави.

Артем Рибченко також був послом України у Князівстві Ліхтенштейн.

“Звільнити Рибченка Артема Сергійовича з посади надзвичайного і повноважного посла України в Швейцарській Конфедерації, а також з посади надзвичайного і повноважного посла України у Князівстві Ліхтенштейн за сумісництвом”, – ідеться в указі №670/2022.

Максима Коненка звільнено також з посади постійного представника України при Організації із заборони хімічної зброї.

“Звільнити Кононенка Максима Олексійовича з посади надзвичайного і повноважного посла України в Королівстві Нідерланди та з посади постійного представника України при Організації по забороні хімічної зброї за сумісництвом”, – ідеться в указі №669/2022.

Окрім того, Зеленський призначив посла України у Ватикані Андрія Юраша ще й послом на Мальті та Родосі.

“Призначити надзвичайного і повноважного посла України у Ватикані Юраша Андрія Васильовича надзвичайним і повноважним послом України при Суверенному військовому Ордені Госпітальєрів Святого Іоанна Єрусалимського, Родосу і Мальти за сумісництвом”, – ідеться в указі №671/2022.

Читайте: Зеленський взяв участь у підписанні документа про створення фонду Horizon Capital Growth IV для інвестицій в українські компанії (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube