Українська делегація вшанували королеву Єлизавету ІІ, Олену Зеленську прийняла принцеса Уельська (ФОТО, ВІДЕО)


20:3018.09.2022

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та перша леді Олена Зеленська у неділю вшанували королеву Єлизавету ІІ, яка спочиває у Вестмінстер-холі.

Про це повідомляє “Європейська правда“.

Видання Royal Central опублікувало відео, на якому Денис Шмигаль, Олена Зеленська та посол України Вадим Пристайко з дружиною Інною віддають шану королеві у Вестмінстерському палаці. Олена Зеленська помітно розчулилася, дивлячись на труну.

Також британські ЗМІ повідомили, що принцеса Уельська зустрілася з Оленою Зеленською напередодні похорону королеви. Кейт провела аудієнцію у Букінгемському палаці.

Даунінг-стріт раніше відмовився підтверджувати повідомлення про те, що дружина президента України Володимира Зеленського вирушить до Великої Британії на похорон королеви.

Принцеса Уельська разом із принцом Вільямом вже зустрічалися з президентом і першою леді України – у 2020 році пара відвідала Букінгемський палац.

Денис Шмигаль раніше у неділю провів переговори з новим міністром закордонних справ Британії Джеймсом Клеверлі.

Світові лідери, високопоставлені особи та члени королівської сім’ї з усього світу летять до Лондона, щоб зустрітися з новим монархом Британії, перш ніж відвідати завтрашній похорон королеви Єлизавети II.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube