В Бєлгороді влада закликала городян евакуюватись


09:3813.09.2022

Губернатор Бєлгородської області Росії В’ячеслав Гладков закликав мешканців прикордонних сіл Журавлівка та Нехотіївка, які ще залишаються у населених пунктах, евакуюватися.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

“Сьогодні виїхав до Журавлівки, щоб особисто переконатися, якою є ситуація на кордоні. Обстановка в населеному пункті складна… Продовжуємо переконувати людей, які залишаються ще у Журавлівці та Нехотіївці, тимчасово покинути свої будинки. І будемо це робити доти, доки не переконаємо”, – написав він.

В Бєлгороді влада закликала городян евакуюватись 1
В Бєлгороді влада закликала городян евакуюватись 3

В місті все частіше падають ракети, які звідти запускають по нашій території. Той таки військовий експерт Жданов зазначав:

“Ні, вони не спеціально запускають ракети по Бєлгороду. Саме через це РФ пішла з “простягнутою рукою”, щоб купити нові ракети. У них закінчується боєзапас ракет. А те, що у них залишилось – це старі радянські ракети. Тобто вони добрались до самого дна своїх запасів, яким по 30-40 років. І через технічні неполадки цих ракет, бо швидше за все порушувались норми зберігання, вони падають під час запуску. А там дуже жорсткі норми зберігання. У сховищах повинні стояти пристрої, які вимірюють вологість, там має бути спеціальна система вентиляції. А головний ворог ракет – це миші, якби це дико не звучало. Бо якщо миша потрапляє всередину ракети, вона починає їсти дроти всередині. Тоді ракета буде несправною”, – наголосив військовий експерт. 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube