Місія МАГАТЕ стоятиме у черзі на блокпостах – так окупанти карають за рішення місії їхати на ЗАЕС через легальну територію


15:0931.08.2022

Членам місії МАГАТЕ не видали спеціальні перепустки, щоб безперешкодно проїхати блокпости та швидше потрапити на Запорізьку атомну станцію.

«Місія МАГАТЕ стоятиме у черзі, щоб потрапити на звільнену частину Запорізької області. Це викликано тим, що спецперепустки їм робити не будуть. А могли б безпечно, швидко і без перепон дістатися з росії через звільнену територію», – заявив «член ради військово-цивільної адміністрації» Запорізької області Володимир Рогов.

Колаборант Євген Балицький, який вважає себе головою «адміністрації» області, підтвердив, що місія МАГАТЕ зверталася з проханням прискорити проїзд делегації через пункт пропуску.

«Я на пропозицію прискорити процес сказав, що я не збираюся прискорювати цей процес, нехай стоять у черзі. …Нехай стоять у черзі та поговорять з людьми, люди їм усе розкажуть, розкажуть їм правду, нам нема чого приховувати», – цитує Балицького «Інтерфакс», передає Слово і діло.

За його словами, зараз колона перебуває у черзі на «приблизно 1000-1500 машин».



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube