ППО та авіація. Про що буде мова на наступному Рамштайні


19:5730.08.2022

8 вересня на черговому засіданні в німецькому Рамштайні обговорюватимуть збільшення військової допомоги Україні.

Такою думкою в ефірі Апостроф TV поділився ізраїльський журналіст Сергій Ауслендер.

“Є інформація, що обговорюватимуть постачання Україні ППО та авіації, продовжать економічну допомогу. Загалом і в цілому все буде на краще. Я вважаю, що допомогу буде збільшено”, – сказав він.

Журналіст зазначив, що Німеччина змінила риторику щодо вступу України до ЄС і готова надати нам новітню систему ППО, і навіть створити загальноєвропейську систему ППО.

“Очевидно, що Німеччина зрозуміла, що Росія не зможе перемогти ніяк, плюс постійні загрози Росії у бік Німеччини спонукали Німеччину як частину Європи зміцнити свою безпеку та допомагати Україні”, – вважає Ауслендер.

За його словами, вся надія Москви на те, що Захід втомиться від війни, від допомоги Україні, і що багато хто говоритиме, що будемо мерзнути взимку, що треба купувати газ у Росії, а не допомагати Україні, бо це не наша війна.

“І Росія цей наратив експлуатуватиме ще більше інтегруючи це у всі європейські ЗМІ. Але це інформаційна війна і нам також треба вести тут боротьбу, спростовуючи все це. Адже за фактом нічого з того, про що говорить Росія, немає”, – завершив журналіст.

Раніше військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір” Олександр Коваленко заявив, що під час п’ятої зустрічі з військової підтримки України у форматі “Рамштайн” не стоятиме питання щодо необхідності надання нових літаків. На це є низка причин.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube