Ізраїль наніс удар по підприємству з виробництва іранських безпілотників у Сирії


09:0023.07.2022

Моніторингова група The Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) з посиланням на свої джерела повідомила про ракетний удар Ізраїля по підприємству з виробництва іранських безпілотників на околицях Дамаска, Сирія.

Згідно з повідомленням, загинули троє людей несирійської національності та двоє “колабораціоністів”, які співпрацювали з ліванською Хезболлою. Вони були вбиті в районі підприємства з виробництва іранських безпілотників поблизу району Сайєда-Зейнаб. Також трьох сирійців було вбито на військових позиціях, де розміщувалися батареї ППО.

За даними SOHR, ізраїльські ракети вразили офіси розвідувальної служби Військово-повітряних сил, офіс старшого офіцера та автомобіль у периметрі авіабази Аль-Маза. Крім того, ракети влучили по позиціях біля контрольно-пропускного пункту в периметрі авіабази, шосе Аль-Маза та іранському складу в районі Сайєда-Зейнаб, повністю знищивши його.

Ізраїльська газета The Jerusalem Post з посиланням на пов’язане з опозицією сирійське видання Orient News повідомила, що авіаудари були завдані по заводу з виробництва безпілотників у Сайєда-Зейнаб і скупченню іранських бойовиків неподалік, внаслідок чого загинули щонайменше 10 бойовиків, передає Ліга.

“Армія оборони Ізраїлю діяла в Сирії минулої ночі”, – заявив ізраїльський міністр у справах діаспори Нахман Шай радіо KAN Reshet Bet. Ізраїльські офіційні особи зазвичай не коментують авіаудари у Сирії. “Ми продовжуємо захищати наші інтереси безпеки”, – сказав він.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube