Олена Зеленська в Білому домі зустрілася з родиною Байденів (ФОТО)


06:2020.07.2022

Перша леді Олена Зеленська відвідала Білий дім, щоб приватно зустрітися з першою леді США Джілл Байден і взяти участь у ширшій двосторонній зустрічі з американськими офіційними особами.

Про це повідомляє CNN.

Зеленську зустрічали у Білому домі президент Джо Байден та Джилл Байден. Президент вручив Зеленській великий букет квітів, коли вона вийшла з машини, і дві перші леді обнялися.

Зеленська зустрілася із Байденами. Обговорять додаткову підтримку України: фото

За даними Білого дому, перші леді обговорять постійну підтримку Сполученими Штатами уряду України та її народу щодо захисту демократії та подолання значних наслідків війни з Росією, які будуть відчуватися найближчими роками.

Зеленська зустрілася із Байденами. Обговорять додаткову підтримку України: фото

Зеленська спочатку візьме участь у приватній зустрічі з Джілл Байден, після чого відбудеться розширена двостороння зустріч з другим джентльменом США Дугласом Емхоффом (чоловіком віцепрезидента Камали Харріс), послом США в ООН Ліндою Томас-Грінфілд, заступником адміністратора Агентства США з міжнародного розвітку Ізабель Коулман, заступником держсекретаря з політичних питань Вікторією Нуланд та головним лікарем США Вівеком Мурті.

Зеленська зустрілася із Байденами. Обговорять додаткову підтримку України: фото

Як повідомляється, під час двосторонньої зустрічі перші леді обговорять, як США можуть продовжувати підтримувати та надавати гуманітарну допомогу українському народу, а також необхідність притягнення до відповідальності винних у воєнних та інших злочинах.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube