росія не буде відводити свої війська з півдня України та має намір «звільнити весь Донбас» – посол рф у Великій Британії


16:3009.07.2022

росія не планує виводити свої війська з півдня України та має намір “звільнити весь Донбас”.

Про це заявив посол російської федерації у Великій Британії Андрій Келін в інтерв’ю Reuters, відповідаючи на запитання про плани рф, передає Цензор.НЕТ.

Він додав: “Важко прогнозувати виведення військ з півдня України, тому що ми вже навчені досвідом, як після відходу починаються провокації, всіх розстрілюють і таке інше (Келін натякає на поширювану російською пропагандою фейкову версію щодо звірств армії РФ у Бучі. – Ред.)”.

Також посол повторив маніпулятивні причини повномасштабного вторгнення: “захист російськомовних людей” (яких “проігнорував Захід”) та спротив США (які “принижують Росію” після розпаду СРСР, розширивши НАТО на схід, і “використовують Україну”, щоб погрожувати РФ). 

За словами Келіна, рано чи пізно Київ має вирішити: укласти мирну угоду з Росією чи “продовжувати сповзати” до повного краху.

Автор матеріалу Джейк Корделл зауважує, що відповіді посла дають зрозуміти потенційну кінцеву мету Росії в Україні: примусовий розділ, який позбавить країну понад п’ятої частини її території. 

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні по Миколаєву вдарили 6 ракет із С-300. З них 2 по Варварівці (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube